Om mitt arbeid

I mine verk jobber jeg med abstrakte og romlige verdener som jeg selv får lyst til å vandre inn i og utforske. Jeg bruker ofte elementer fra arkitektur og natur som jeg forenkler til rene geometriske former, flertydige objekter og abstrakte konstruksjoner. For meg har de geometriske formene både stemme og karakter, og sammen uttrykker de både følelser og stemninger på flere plan.
Gjennom fargebruk og komposisjoner utforsker jeg ulike motsetninger som letthet og tyngde, balanse og ubalanse, orden og kaos, flater og perspektiv. Jeg jobber med å få motsetningsfylte elementer til å gå opp i en større helhet og harmoni, gjerne med en undertone av uro.

Jeg jobber også med Digitale Grafiske Trykk (D.G.A) der jeg på en spennende måter kombinerer fotografi med det maleriske utrykket. Kontrasten mellom maleri/fotografi, arkitektur/natur skaper også her en dobbelhet og et transparent utrykk som fletter sammen en indre og ytre virkelighet.

Med to-kulturell bakgrunn må en stadig prøve få ulike elementer til å gå opp i en ny enhet og identitet. Det er noe av den følelsen jeg prøver å uttrykke i bildene mine.


About my work
I am a Persian Norwegian painter living in Oslo, Norway. In my pictures I create abstract worlds, often with elements from both architecture and nature.

I am searching for a tonal balance through contrast or harmony, looking for the voice, vibration and rhythm in geometrical elements. Colours are important for me,  and I always try to combine colours so that they give the unique feeling to my motives.